Logga Team Sportialoppet

Team Sportialoppet 2014

1 februari

Återbetalning av anmälningsavgift
Eftersom några har uppfattat informationen på hemsidan vilseledande har vi beslutat att ta våra kostnader själva och betala tillbaka hela anmälningsavgiften. Vi känner stort stöd från er åkare som visat förståelse och vi tackar alla som velat stödja vår verksamhet men ber er göra detta på annat sätt.

Välkomna tillbaka på våra kommande arrangemang!

Storvreta IK Skidor

 

Inbjudan

Anmälan

Anmälda

Kontakt

 

Loppet är seedningsgrundande för vasaloppet och Tjejvasan. 40 km eller 20 km klassisk teknik. Gäller alla klasser, både motions- och tävlingsklasser.

 

Nyheter


2014-01-28
Trots intensivt skottande och snöflyttande kan vi efter inspektion konstatera att endast halva sträckan håller kvalité tillräcklig för att genomföra loppet.

Vi beklagar detta då vi verkligen ville arrangera loppet men 2,5 km är inte tillräckligt för att ge deltagarna en bra upplevelse.

Vi har tittat på reservdatum och reservplats men inget av alternativen fungerar.

Återbetalning enligt inbjudan görs på anmodan via kontaktformuläret (välj betalning och ange även referensnummer).  Förutom återbetalningen kommer vi att spara deltagarlistan och erbjuda rabatterad start i nästa års lopp till de som betalat in.

2014-01-28
Under kvällen besiktigas banan.

2014-01-26
Ordinarie anmälningstid förlängs till onsdag 29/1. Slutgiltigt beslut om loppet tas på tisdag 28/1.

2014-01-22
Vår huvudsponsor Team Sportia i Uppsala erbjuder vid inställt lopp alla betalande deltagare halva ordinarie anmälningsavgiften i rabatt vid ett köptillfälle då man handlar för minst 500kr.

2014-01-22
Vår bedömning är idag att vi kommer kunna genomföra loppet på en 5 km slinga även om det inte kommer mer snö. Under förutsättning att det inte blir plusgrader.

2014-01-17
Kanonerna har sprutat i flera dagar. Målet är att säkra en 5 km slinga till loppet.


 

 

Team Sportialoppet 2013